Jasa Permesinan

Layanan Permesinan minangka proses nglereni lan ngobong terus-terusan nganti kosong dening macem-macem mesin, lan penting kanggo produksi industri modern. Kanthi perkembangan ilmu pengetahuan lan teknologi, ana cara mesin sing luwih akeh, lan sing umum yaiku ngowahi, ngebor, sawing, panggilingan lan nggiling.

Sajrone proses layanan mesin, logam utawa plastik bakal diproses dadi obyek nyata kaya sing dibutuhake. Bahan logam umum yaiku campuran aluminium, silumin, titanium alloy, tembaga, magnesium alloy, tembaga lan stainless steel. Lan bahan plastik umum yaikuABS, PC, POM, PP, PMMA, PEEK, PS, lan bahan tahan panas, kaya PPS, PTFE, bakelite, blackPC, lan PA + 30% GF.

Bordersun nglengkapi luwih saka 20 set mesin CNC presisi dhuwur, lan kemampuan maksimal yaiku 1.8 * 0.8 * 0.6m. Kanthi kemampuan kasebut, kita bisa nyedhiyakake layanan mesin kanthi jumlah apa wae sajrone 7 dina kerja. Kanggo bagean kanthi presisi dhuwur lan struktur kompleks, kita bakal ngetrapake mesin CNC kanthi kacepetan dhuwur 4-sumbu utawa 5-sumbu kanggo mbantu para pelanggan verifikasi akurasi materi, dimensi lan warna kanthi cepet.

Apa milih kita? Bordersuncustomize rencana lan specification formachining layanan, strictly ngontrol proses Manufaktur, nggawe ujian lan test sadurunge mlaku menyang proses sabanjuré kanggo nyegah aliran produk NG menyang proses sabanjuré. Insinyur proyek bakal ditugasake kanggo ngetutake saben proyek kanggo njamin kualitas lan kemajuan, njamin bagean sing sampeyan tampa persis apa sing dikarepake ing dimensi, perakitan, lan perawatan permukaan, lan mesthekake yen sampeyan bisa entuk bagean kasebut kanthi tepat.



View as  
 
  • Bagian ngowahi CNC utamane digunakake kanggo nggawe bagean helicoid, kayata bantalan lan roda. Kanthi operasi program mesin CNC, nglereni saka internal lan njaba saka kolom, conthong, lumahing, whorl lan mburi pasuryan, slot ngowahi, pengeboran, reaming, lan fraising bisa rampung kanthi otomatis kanthi presisi dhuwur. Nanging kanggo CNC, ora preduli diprogram manual utawa diprogram kanthi otomatis, analisis teknologi bagean target kudu ditindakake sadurunge pamrograman, kayata titik potong, rute manufaktur, uga rencana manufaktur, pemotong sing cocog lan jumlah pemotongan. Pungkasan, mung kontrol presisi sing akurat bisa ngasilake produk sing berkualitas.

  • Proses bagean panggilingan CNC minangka cara mesin otomatis adhedhasar panggilingan umum. Bisa dipérang dadi rong jinis, siji tanpa majalah alat, lan liyane dilengkapi majalah alat, uga disebut pusat mesin.

  • Mesin CNC 3-Axis minangka salah sawijining teknik pangolahan sing paling akeh digunakake. Sajrone proses kasebut, pemotong rotary bakal digunakake ing sumbu x, sumbu y, sumbu z. Iku cara mesin CNC relatif prasaja, lan bisa digunakake kanggo produk karo struktur prasaja, nanging 3-sumbu bagean mesin CNC ora cocok kanggo bagean karo wangun geometris Komplek utawa bagean karo subassembly.

  • 4-Axis CNC mesin digawe karo platform seluler lan sirah indeks elektrik muter 360 derajat. Bisa pengeboran lan panggilingan kanthi otomatis saka sudut miring. Bisa njaga presisi tanpa clamping maneh. Kanggo nggawe bagean mesin CNC 4-sumbu, workpiece bakal pindhah bebarengan 4 sumbu dening kontrol komputer. Lan ndadekake bagean Komplek kasedhiya karo tliti dhuwur.

  • 5-Axis bagean mesin CNC umum antarane free-ngruwat lumahing. Lumahing bagean mesin CNC 5-sumbu mlengkung banget lan angel digawe kanthi clamping sapisan. Amarga mesin 5-sumbu bisa ngolah sisih beda saka workpiece tanpa ngganti posisi workpiece, bisa nambah efficiency mesin bagean rhomb-shaped.

  • Bagean presisi mesin CNC minangka bagean presisi dhuwur sing diprodhuksi dening manufaktur miturut gambar. Presisi mesin CNC beda karo tliti teknik pangolahan. Iku loro konsep beda saka mesin CNC. Tilas minangka presisi mesin kasebut dhewe, lan sing terakhir yaiku tingkat tliti teknik pangolahan. Konsep loro kasebut katon independen, nanging ana hubungane karo presisi bagean sing bakal diprodhuksi.

Minangka produsen lan supplier profesional China Jasa Permesinan, Bordersun, sing bisa sampeyan tuku diskon Jasa Permesinan. Kustomisasi Jasa Permesinan digawe ing China bisa dituku kanthi rega murah. Produk kita ana ing saham, sampeyan bisa tuku kapan wae, lan kita uga ndhukung akeh lan menehi penawaran. Sugeng rawuh ing adol paling anyar, paling anyar lan bermutu Jasa Permesinan saka pabrik kita. Kanggo informasi luwih lengkap, hubungi kita.