• spanduk01
  • spanduk02
  • spanduk03
  • spanduk04
  • babagan

Babagan awake dhewe

Hong Kong Bordersun Prototype Manufacturing Co., Ltd. didegaké ing 2005. Ing taun sing padha, Shenzhen Borderesun Prototype Manufacturing Co., Ltd. didegaké uga. Kita setya nggawe prototipe kanthi cepet lan produksi batch cilik kanggo nyedhiyakake prototipe cepet sing berkualitas tinggi kanggo para pelanggan ing saindenging jagad. Bordersun wis entuk konfirmasi lan kapercayan tingkat dhuwur saka pelanggan sawise 15 taun pembangunan lan kerjasama. Pelanggan bisa entuk prototipe kualitas dhuwur kanggo verifikasi ID produk anyar lan uji fungsional.

Maca liyane
PROTOTIPE CNC CHINA – BORDERSUN. KUALITAS UTAMA, STRIVING FOR EXCELLENCE!
Kapabilitas Manajemen Proyek NDA pambayaran Kintunan
Solusi
Bordersun minangka produsen prototipe profesional. Anggere sampeyan ngandhani apa sing dikarepake, kita bakal menehi solusi sing paling apik, ngirit wektu lan biaya pangembangan produk.

Ngecek

wangun produk

Ngecek

struktur produk

Ngecek

fungsi produk

Sampel teknik

(prototipe volume sithik)

Reverse engineering